7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

4 bin öğrenciye kırtasiye yardımı

Tokat Belediyesi 4 bin ilköğretim okulu öğrencisine kırtasiye malzemesi desteği verdi.

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Şehit İbrahim Doğan İlköğretim Okulu ile Ali Osman Tepe Kardeşler İlköğretim Okulu'nda öğrencilere kırtasiye malzemesi hediye etti. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Çiçek, bu yıl 8.'si olmak üzere kent merkezinde ilköğretimde okuyan öğrencilerin bütün kırtasiye malzemelerini verdiklerini kaydetti.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün tespit ettiği gelir düzeyi düşük ailelerin çocuklarına mahsus olmak üzere 4 bin öğrencimizin kırtasiye malzemesini Tokat Belediyesi olarak karşılayacaklarını ifade eden Başkan Çiçek, "Uzun yıllardır çocuklarımızın kitaplarını hükümetimiz temin ediyor. Biz de Tokat Belediyesi olarak çocuklarımızın kırtasiye malzemelerini temin etmeye çalışıyoruz. Umarım belediyemizin oluşturduğu bu gelenek uzun yıllar devam eder. Amacımız çocuklarımızın daha iyi eğitim almalarını sağlamak. En azından bazı ailelerimizin ilköğretim dönemlerinin başladığı günlerde kırtasiye malzemesi telaşından mümkün olduğu kadar uzak tutmak" diye konuştu.

Başkan Çiçek, ayrıca Ali Osman Tepe İlköğretim Okulu'nun yetersiz gelmesi nedeni ile okulun yan tarafına yapılması istenen ek bina yeriyle ilgili incelemelerde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2011 Salı 12:39:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali taşcı IP: 178.233.235.xxx Tarih : 22.09.2011 13:00:39

tebrik ederim.