6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

7 bin 500 litre mazota el kondu

Tokat'ta, standartlara uygun olmadığı gerekçesiyle 7 bin 500 litre civarında mazot bulunan akaryakıt istasyonuna ait pompa ve tank mühürlendi. 

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından akaryakıt kaçakçılığına karşı denetimler devam ediyor. Bu kapsamda Pazar ilçesinde bir akaryakıt istasyonundan alınan numune ulusal marker kontrol cihazından geçirilirken, negatif sonuç alındı. Olası bir yanlışlığa sebebiyet vermemek açısından ulusal marker cihazındaki kontrol aynı tanktan alınan yeni numune ile tekrarlandı. Negatif sonucunun yeniden alınması ile akaryakıtın standartlara uygun olmadığı ve Türkiye'de bulunmaması gereken akaryakıt türü olduğu tespit edildi. Yapılan tespit sonucunda yaklaşık 7 bin 500 litre civarında mazot bulunan akaryakıt istasyonuna ait mazot pompası ve tank mühürlendi. 

Türkiye ekonomisine ve bireysel ekonomiye karşı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından her türlü yasa dışılık ile mücadeleye aralıksız olarak devam edileceği kaydedildi

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 12:29:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?