20
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

8 derslik daha yaptıracaklar

Tokat'ın Erbaa ilçesinde hayırsever iş adamları Hasan Uslu ve Hüseyin Uslu kardeşler, 8 derslikli bir okul daha yaptırmak için protokol imzaladı.


Erbaa Hacı Fatma Uslu İlköğretim Okulu'nu yaptıran Uslu kardeşler, binanın ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle 8 derslikli ek bina inşaatı yaptırılması için kolları sıvadı. Eğitime Yüzde 100 Destek kampanyası çerçevesinde Vali Dr Recai Akyel ile iş adamı Hasan Uslu arasında protokol anlaşması yapıldı. Hayırsever iş adamı Hasan Uslu, ek derslik yaparak okulda daha kaliteli bir hizmet verilmesini amaçladıklarını ifade ederek, "Yapacağımız bu yeni derslikler okulumuzda okuyan tüm çocuklarımıza hayırlı olsun. Durumu el veren tüm iş adamlarını eğitime katkı yapılmasını bekliyorum" dedi.


Vali Akyel ise hayırsever iş adamları Uslu kardeşlere teşekkür ederek, "Daha önceden yaptıkları ve zamanla eksikliği duyulan derslikleri yine kendileri yaptırarak orada okuyan çocuklarımızın hizmetine açacaklarından kendilerine teşekkür ediyorum. Bu örnek davranışlarının iş adamlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum'' diye konuştu. Yapılan konuşmaların arından protokol imzalandı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 19:59:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
atasova IP: 88.247.251.xxx Tarih : 4.02.2009 11:25:18

İşadamlarımızı kutluyorum.. Ne güzel, her işadamı bir soruna el atsa demek ki sorun kalmaz..