7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Abdullah Gül için bir uyarı da Tokat'tan

1. Dünya Harbinde Ermeni Çetecilerin Katliamına Uğramış Mağdurlar Derneği Başkanı Kamil Altuntaş, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ermenistan'a gitmesini tasvip etmediğini söyledi.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Erivan'da oynanacak Türkiye-Ermenistan Dünya Kupası Grup Elemesi futbol karşılaşmasını izlemek için yapılan daveti kabul etmesini değerlendiren Altuntaş, Cumhurbaşkanı Gül'ün Ermenistan'a gitmesini doğru bulmadığını ifade etti. Altuntaş, "Ermenistan aldığı Azerbaycan topraklarından çekilmesi lazım.

Ermeniler 'katliam yaptınız' diyor. Ermenilerin yaptığı katliam belgeleri ile arşivlerde gözler önünde. Katliama uğrayan vatandaşlarımızın fotoğrafları yer alıyor. Dünya
devletleri ise bunları destekliyor.

Dünya bizi bölmek istiyor bunları da piyon olarak kullanıyor. Cumhurbaşkanımız katiyen tuzağa düşmeyecektir. Bu maçımızda milletimiz için hayırlı olsun. Türkiye'nin maçı alacağına inanıyorum" dedi.


Bazı esnaf ise, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ermenistan'a gitmesini desteklerken, bazıları da Ermenistan'ın maçı bahane ederek dünyanın gözünde kendini iyi göstermeye çalıştığını ileri sürdü.

İha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 16:08:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?