30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Adliye kapanmayacak

AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, yaptıkları girişimler sonucu Artova Adliyesi’nin kapanmayacağını söyledi.

Türkiye’de Adalet Bakanlığı tarafından 140’a yakın adliye ile birlikte kapanacağı bildirilen Artova Adliyesi’nin kapanmayacağı kararı HSYK tarafından açıklandı.

Başkan Eroğlu, Artova Adliyesi'nin kapnmaması için Adalet Bakanlığı’na giderek konuyu gündeme getirdiklerini belirterek, “Artova’nın 3 ilçeye hitap eden bir bölge olduğunu, adliyenin Tokat’a gittiği takdirde ekonomik sıkıntı ile birlikte insanların hizmet alma noktasında yaşayacağı sıkıntıları dile getirdik. Milletvekillerimizle birlikte adalet bakan yardımcımız, müsteşarımız ve daire başkanı ile bu konuları paylaştık. Görüşmemizin ardından Artova Adliyesi’nin kapatılması insanlara zulüm olacağını düşünerek bizleri haklı gördüler. Yapılan görüşmeler sonucunda adliyemizin kapanmamasına karar verildi. Artova bölgesine kararın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2012 Salı 09:14:38
Güncelleme :26 Haziran 2012 Salı 09:15:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tam bir komedi IP: 65.49.14.xxx Tarih : 27.06.2012 00:23:13

işte tokat taki AKP  nin hizmet anlayışı. yaptıklarıyla değilde , kapatılanları engelleyerek hizmet yaptığını sanıyor. ne yaptın kardeşim? nerede takipçiyiz dediğin, söz verdiğiniz belediyenin 60 projesi?