6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Ahilik Haftası'nda gayrimenkul

Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan, Ahilik Haftası’nda kooperatife bir gayrimenkul kazandırmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.


Kooperatif binasında açıklamalarda bulunan Aydoğan, böyle önemli bir haftada güzel bir haberi esnaf ve sanatkarla paylaşmayı istediklerini söyledi.

Genel kurulca verilen yetki çerçevesinde kooperatife yeni bir gayrimenkul kazandırdıklarını ifade eden Aydoğan, kooperatif binası bitişiğinde ki 3 katlı binayı satın aldıklarını kaydetti. Sabit giderlerini, sabit gelirlerle karşılar duruma getirmek amacında olduklarını belirten Aydoğan, "Bu satın alınan binada bu amaca matuf olarak mülk edinilmiştir.

Bu duruma geldiğinde kooperatif, Hazine kaynaklı ve Halk Bankası aracılığı ile kullandırılan kredilerden de kesintiyi en az alan ve ilk fırsatta tamamen kaldıran kooperatif biz olmak istiyoruz. Çünkü, şiarımız esnaf ve sanatkara en fazla faydayı sağlayabilmektir. Bütün esnaf ve sanatkar bunu fazlasıyla hak etmektedir. Ama bizim önceliğimiz ebetteki kendi ortağımız olan esnaflardır.

Buradan mümkün olan en fazla tasarruf anlayışıyla, çarçur etmeyip masrafları kısarak biriktirdiğimiz parayı gene en güzel bir şekilde değerlendirerek 125 metrekare üzerinde bir bodrumlu dükkan, 3 adette daire olan bu yer 304 bin 500 YTL ödenerek alınmıştır" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 16:17:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?