7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Ahmet Şafak'tan birlik mesajı

ÜNLÜ SANATÇI AHMET ŞAFAK:

Ünlü sanatçı Ahmet Şafak, bir insanda mazisinin, tarihinin mensubiyet duygusu yoksa o insanın istikbalinin de olmadığını söyledi.

Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda Ülkü Ocakları'nın düzenlediği Kutlu Yürüyüş Gecesi'ne vatandaşlar ilgi gösterdi. MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, MHP İl Başkanı Murat Polat ve milletvekili adaylarının konuşma yaptığı gecede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Gecenin finalinde sahne alan Ahmet Şafak ise eski ve yeni albümlerinden çok sayıda şarkısını hayranları için söyledi. Şarkılar arasında izleyicilere çeşitli konulardaki görüşlerini de aktaran Ahmet Şafak, bir insanda mazisinin, tarihinin mensubiyet duygusu yoksa istikbali de olmadığını söyledi.

Şehitlik Türküsü yapmasının eleştirilmesine karşı açıklamalarda bulunan Şafak, şöyle konuştu: "Sende bir şehit parçası yap o şehitlerin anısını yaşatmaya çalış. Biz susalım sen söyle. Yoksa bizde öyle lay lay lom şarkı söylemeyi, sevgilinin gözlerine şarkı yapmayı biliriz. Ama tarafını yerini yurdunu seç. Hem lay lay lom bir hayat hem de Türkiye benim olsun. Yok, öyle bir şey."

Şafak, daha sonra sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÜNLÜ SANATÇI AHMET ŞAFAK:
ÜNLÜ SANATÇI AHMET ŞAFAK:
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011 Pazartesi 11:49:05
Güncelleme :18 Nisan 2011 Pazartesi 16:56:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?