6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

AKP Merkez İlçede görev değişimi

AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz, AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan İzzet Soyuer'e görevini törenle tevdi etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Diş Hekimi Cüneyt Aldemir'in 13 Temmuz 2007 tarihinde görevinden istifa etmesi sonucu boşalan görevi vekaleten yürüten Ercan Gürer'in yerine AK Parti Genel Merkezi tarafından Maden Mühendisi 34 yaşındaki İzzet Soyuer atandı. Soyuer'e, görevi parti binasında düzenlenen törenle AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz tarafından tevdi edildi. Törende, bugüne kadar merkez ilçe başkanlığında emeği geçenlere teşekkür eden Boyraz, Soyuer'in devraldığı bayrağı sonuna kadar en iyi şekilde götüreceğinden şüphesi olmadığını söyledi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Soyuer ise sorumluluğunun bilicinde olarak görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını kaydetti.

Boyraz, ayrıca Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu Tasarısı ile ilgili gelişmelere karşı basın mensupları tarafından yöneltilen sorulara cevap verdi. Boyraz, sendika temsilcilerinin kendilerine bildirdikleri dosyaları incelediğini ifade ederek, "Bu konuda Ankara'da hükümet nezdinde girişimlerde bulunacağız. Bununla ilgili önümüzdeki günlerde gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. Biz asla ve asla kavgadan gürültüden yana değiliz. Haklarını arayanların yanındayız. Bu konuyla ilgili sıkıntıları biliyoruz. Çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2008 Çarşamba 16:32:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?