7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

AKP Niksar'da Karataş güven tazeledi

AK Parti Niksar İlçe Teşkilatı'nın 3. Olağan Genel Kurulu'nda Sadullah Karataş yeniden başkan seçildi.

Genel kurulda, AK Parti Niksar İlçe Başkanı Sadullah Karataş ile Seyfi Korkmaz'ın listeleri yarıştı. Kongreye AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin, AK Parti Tokat Milletvekilleri Dilek Yüksel, Osman Demir, Zeyid Aslan, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz, Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin ve partililer katıldı.

AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin'in divan başkanlığını yaptığı kongrede konuşma yapan Milletvekili Dilek Yüksel, dünyada yaşanan finansal krizin Türkiye'yi de etkilemesinin normal olduğunu kaydetti.

Dünyanın küresel bir krizle çalkalandığını ifade eden Yüksel, "Devrilmez denen şirketler devriliyor, yıkılmaz denen tabular yıkılıyor. Bırakın geri kalmış ve gelişmekte olan ülkeleri, gelişmiş ülkelerin ekonomileri bile tepe taklak oldu. Hızla gelişmekte olan bir ekonomi olarak Türkiye de bu küresel dalgalanmadan etkileniyor, etkilenecektir. Ancak burada önemli bir hususun altını çizmek istiyorum. Türkiye artık eskisi gibi, krizlere ve dalgalanmalara karşı zayıf ve çaresiz değildir. Makro ekonomik temellerini güçlendiren, hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşayan bir ülkedir. Yaşananlar da bunu göstermektedir" dedi.

AK Parti İl Başkanı Boyraz ise, konuşmasında, genel kurulda iki listenin yarışmasının AK Parti'de demokratik teamülün güzel işlediğinin bir göstergesi olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde, AK Parti İlçe Başkanı Sadullah Karataş geçerli oyların 228'i alırken, Seyfi Korkmaz 110 oyda kaldı.

Yeniden başkan seçilen Sadullah Karataş, "Biz sadece kazanan listenin değil, her iki tarafın da başkanıyız. Bizde kaybeden olmaz. Biz el ele Niksar'ın sorunları ile uğraşmaya, Niksar'ı kalkındırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 18:57:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
niksarli ak genc IP: 88.232.217.xxx Tarih : 2.02.2009 21:17:38

helal sana başkanım niksar yeniden seninle güven buldu yeniden modern niksar için İdris Şahin www.niksarakparti.com