6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

AKP'de kongre heyecanı

AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat'ta 19 Kasım-31 Aralık 2011 tarihleri arasında ilçe kongrelerinin yapılacağını söyledi.

Parti binasına düzenlediği basın toplantısında, Kurban Bayramı'na ülke olarak Van depremi ve şehitler dolayısı ile buruk girildiğini ifade eden AK Parti'li Eroğlu, birlik ve beraberlik içinde bu burukluğu giderilmeye çalışılacağını kaydetti.

Bayramdan sonra AK Parti Tokat teşkilatı olarak hızlı bir döneme gireceklerini belirten Eroğlu, kongrelerin resmi anlamda tarihlerlinin kesinleşmiş durumda olduğunu belirterek, "Daha önce taslak halinde kongrelerimizin tarihlerini belirlemiştik. Genel Merkezimiz kongrelerimizin tarihlerini kesin ve net bir şekilde resmileştirmiş durumda. Buna göre önce ilçelerimizin kongrelerini yapacağız.19 Kasım'da Almus'la başlayıp, 31 Aralık'ta Zile ilçemizle kongrelerimizi bitirmiş olacağız. Haftada iki ilçemizde kongrelerimizi yapacağız. Hazırlıklar son aşamasına geldi. Delege seçimlerimizi yaptık. Delege seçimlerimize yapılan itirazlar ve onların seçilmesi kesin olarak bitti. İlçe seçim kurulumuza bildirdik. Bundan sonra tarihlerini bekliyoruz. Kongre tarihi gelen ilçelerimizde kongrelerimizi yaparak bu süresi tamamlamış olacağız" dedi.

İlçe kongrelerinin ardından 3 ay içinde il kongresinin yapılacağını belirten Eroğlu, "Tokat İl Başkanlığı kongresinin tarihi belli değil, şubat ayı içinde belli olacak. Önümüzdeki yılın haziran ayına kadar tüm Türkiye'de il kongreleri bitmiş olacak" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2011 Cuma 17:50:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?