3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

AKP'li Gülsün'den sınır ötesi açıklaması

AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün, Türk Ordusu'nun PKK terör örgütüne karşı sınır ötesi operasyon düzenlemesi konusunda halk, sokak ve muhalefet partileri istiyor diye duygusal davranamayacaklarını ifade ederek, "Operasyonun askeri gerekçeleri oluşmadan bu adımı atmayız" dedi.

Yazılı basın açıklaması yapan Gülsün, terörle mücadeledeki kararlılığı ve hassasiyeti bir an bile tereddüt göstermeden sürdürmekte olduklarını kaydetti. Harekat konusunda kararlılıklarının sürdüğünü ve sonuna kadar gideceklerini ifade eden Gülsün, "Siyasi, askeri ve diplomatik boyutları var. Operasyonun askeri gerekçeleri oluşmadan bu adımı atmayız. Halk, sokak ve muhalefet partileri istiyor diye duygusal davranamayız. Bu işin bir bedeli var. Her ne olursa olsun bedeli ödemeye de gerekli yerlere ödetmeye de hazırız. Tezkere çıktı, niye kullanmıyorsunuz? deniyor. Her şeyin zamanı, zemini vardır" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2007 Çarşamba 15:59:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murafet özdemir asrin agasi IP: 87.178.84.xxx Tarih : 24.10.2007 23:12:52

sayin gülsün acimiz büyük teskere ciktida neden uygulamiyoruz maden teskereye ihtiyac vardi neden uygulan miyor besyüz milletin vekili oy kullaniyor teskerenin cikmasi icin bizler sizleri bizim vekilimiz olsun diye o yüce meclise gönderdik arkadas eger bu milletin vekiliyseniz gereken yapilacaktir sayin gülsün seninle mahtap olmam bile yanlis benim mahtabim sayin erdogan sayin erdogana burdab yaziyorum lütfen analar aglamasin yüregimiz yaniyor su anda memleketimiz milletimiz ayakta askere cagrilsin gidecegiz saygilarimla MURAFET ÖZDEMIR ASRIN AGASI