7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Akyel'den şehit mezarlarına karanfil

Tokat'ta bayramlaşma programı, Erenler Mezarlığı'nda bulunan Garnizon Şehitliği'nde başladı.

Vali Dr. Recai Akyel, beraberinde Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, İl Müftü Vekili Şaban Apaydın ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Çatalyürekoğlu ile birlikte şehit mezarlarına karanfil bırakarak dua etti.

Bayramlaşma programı, Afganistan Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretinin ardından Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. AK Parti Milletvekili Hüseyin Gülsün, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Fahrettin Dörtkol, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Tosunlu, yardımcıları, daire müdürleri ve sivil toplum örgüt temsilcilerinin de katıldığı bayramlaşma programında konuşma yapan Vali Akyel, bayramların milletimizin bütün fertlerine var olan sevgi-saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü gibi yüce değerlerin, daha da güçlenmesine vesile teşkil eden müstesna günler olduğunu kaydetti.

Bayramlaşma programı, daha sonra Polis Lokali, İl Jandarma Komutanlığı, 48. Piyade Alay Komutanlığı, Cezaevi, Yetiştirme Yurdu, Devlet Hastanesi ve Huzurevi ziyareti ile son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 16:54:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?