3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Akyüz koltuğuna oturdu

Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Abdurrahman Akyüz, 2 ay aradan sonra tekrar atandı. Tokat İl Turizm Müdür Vekili olarak yaklaşık 3.5 yıldır görev yapan Yunis Kahraman'ın yerine Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Tokat Yetiştirme Yurt Müdür Vekili Abdurrahman Akyüz 4 Mayıs 2007 tarihinde getirilmişti.

Aradan geçen yaklaşık 4 ay sonra ise Eski Turizm İl Müdürü Hüsnü Küçükarslan geçmişe yönelik haklarından dolayı açtığı mahkemeyi kazanarak yaklaşık 4 yıl aradan sonra görevine dönerken, Akyüz ise Turizm Müdürlüğü görevinden alınmıştı. Yaklaşık 2 aylık süreçte Akyüz tekrar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine getirilirken, Küçükarslan ise Denizli iline görevlendirildi. Yaklaşık 25 gün önce yapılan atama sonrasında bugün görevine başlayan Akyüz, amacının Tokat halkına en iyi şekilde hizmet ederek görevini yerine getirmek olduğunu ifade ederek, "Bundan sonrada bu milletin hizmetkarı olarak çalışmaya ömrüm yettiği müddetçe devam edeceğim. Makamlar mevkiler gelip geçicidir. Hizmetler ve insanlık bakidir" dedi.

Akyüz, Tokat Anadolu Lisesinde 11 yıl Beden Eğitimi Öğretmenliği, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde 7 yıl idarecilik, Güzel Sanatlar Lisesi Kurucu Müdürlüğü, Fen Lisesi Kurucu Müdürlüğü ve idareci, Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürlüğü görevleri ile Tokat Belediye Plevnespor Voleybol Takımı’nda teknik menajerlik, voleybol şube sorumluluğu ve antrenörlük görevlerinde bulundu. Akyüz, evli ve 2 çocuk babası.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2007 Pazartesi 14:16:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?