6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Alt geçit 90 günde bitecek!

Tokat'ın Turhal ilçesinde yaklaşık 5 milyon YTL'ye mal olacak olan alt geçit projesi çalışmaları devam ediyor.

İlçenin Cumhuriyet Caddesi'nden geçen ve karayolunu adeta ikiye bölen tren yolu birçok kazaya yol açarken, acil durumlarda ise itfaiye ve ambulans gibi araçların trenin geçmesini beklemek zorunda kalması nedeniyle büyük sıkıntı yaşanıyordu.

Yaşanan sorunların çözülmesi amacıyla hayata geçirilen alt geçit projesi çalışmalarını Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz, AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı İzzet Soyuer ve AK Parti İlçe Başkanı İzzet Bozduman ile birlikte yerinde inceledi.

AK Parti’li Boyraz, cesaret dahi edilemeyen projeleri hayata geçirmenin heyecanını yaşadıklarını, bu tür hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini kaydetti.

Başkan Gözen ise ağustos ayı ortalarında çalışmaların tamamlanmasını planladıklarını belirterek, "Firma ile görüşmelerimiz oldu. 120 günlük süreyi 90 günde tamamlamayı arzu ediyoruz. Hedefimiz 90 gün. İlçemize güzel bir eser kazandırıyoruz. Kimsenin cesaret edemediği projelere cesaretle giriyoruz. Turhal'ın geleceğini şekillendirmek, yön vermek zorundayız. Bu hizmetlerin halka mutlak suretle yapılması gerekirdi. Geç kalınmıştı. Kimileri oy kaygısı nedeniyle bu işlere girememişti. Bugün Turhal'da doğalgaz, alt geçit çalışmaları devam ediyor. Turhal şantiye halinde bu konuda hassasiyet gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 15:12:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
okan can IP: 88.232.229.xxx Tarih : 19.05.2008 22:05:58

Yavşan Bağlantısı düzgün yapıldığı takdirde İlçemiz için büyük bir kazançtır. Bazıları boş konuşuyor. Yok efendim parka ne gerek varmış alt geçide ne gerek varmış. Yapmayın arkadaşlar. Park yapılan alanlara bina koysa bakalım burayı kaça kime sattı ne yedi diyecekler. Partisini sevmem ama başkan Gözen sıcak kanlı halka yakin bir başkandır. Ekibi biraz yetersizdir. İnşallah süper bir geçit olur. Fatih Köprüsü gibi olursa yandık. Gerçi projenin detaylarını bilmiyoruz ve görmedik. Keşke halka da danışılsaydı.