6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Araç parkına 4 milyon YTL'lik yatırım

Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, kendi dönemlerinde belediyenin araç parkına 36 yeni araç kazandırarak yaklaşık olarak 4 milyon YTL'nin üzerinde bir araç parkına kavuşmuş olduklarını söyledi.

Tokat Belediyesi şantiyesinde yapılan törenle hizmete sunulan yeni araçlar basına tanıtıldı. Törende, Başkan Çiçek döneminde 6 adet damperli kamyon, 1 adet kombine, 2 adet yükleyici, 3 adet kazıcı yükleyici, 2 adet greyder, 1 adet silindir, 1 adet kar mücadele aracı, 1 adet ekskavatör, 1 adet paletli ekskavatör, 1 adet foklit, 5 adet itfaiye aracı, 1 adet itfaiye kılavuz aracı, 1 adet cenaze yıkama aracı, 2 adet traktör, 1 adet cenaze taşıma aracı, 1 adet hasta nakil ambulansı, 2 adet aşevi yemek taşıma aracı, 2 adet dorse, 1 adet çekici ve 1 adet de otobüs olmak üzere 36 tane yeni aracın belediye ye kazandırıldığı bildirildi.

Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, Tokat Belediyesi makine parkını tamamen yenilendiğini ifade ederek, "Bunlardan bazılarını kullandık, bazılarını da bugünden itibaren kullanmaya başlayacağız. Tokat Belediyesi olarak şu andaki makine parkımız Tokat ölçeğindeki bir belediyeyi çok uzun yıllar geleceğe taşıyacak kapasitededir. Yaklaşık olarak 4 milyon YTL'nin üzerinde bir araç parkına kavuşmuş olduk. Özellikle bu araçları kullanacak birim müdürlerimizdeki, şeflerimizdeki heyecanı görebiliyoruz. Çünkü belediyelerin olmazsa olmazlarından bir tanesi araç makine parkıdır. İnşallah bundan sonraki süreçte Tokat Belediyesi olarak gerek alt yapı, gerek temizlik işleri, park bahçeler müdürlüğü gerekse itfaiye, cenaze hizmetleri gibi bir çok konuda vatandaşlara daha güzel hizmet sunmanın mutluluğunu yaşayacağız" dedi.

Yapılan kısa konuşmanın ardından dualarla kurban keserek araçlar hizmete sunuldu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 20:14:38
Güncelleme :22 Aralık 2008 Pazartesi 20:25:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?