3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Aşevi kurban bağışlarını bekliyor

Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, aşevine hayırsever vatandaşların Kurban Bayramı'nda bağışlarını beklediklerini söyledi.

Tokat Belediyesi Aşevi'nde yüzlerde kişiye sıcak yemek, kuru gıda ve giysi yardımı veriliyor. Hayırsever vatandaşların yardımı ile ayakta duran aşevinde yaklaşan Kurban Bayramı'nda ise kurban bağışları bekleniyor.

Kurban kesim hissesinin küçükbaş için 220 YTL, büyükbaş için ise bir hissenin aynı paraya tekabül etmekte olduğu açıklayan Başkan Çiçek, hayırsever vatandaşları aşevine destek vermeye çağırdı. Başkan Çiçek, "Bu senede kurban kesmek isteyen hemşehrilerimizin kurbanlarına talibiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2007 Salı 17:59:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seyhan IP: 82.231.65.xxx Tarih : 5.12.2007 12:37:36

sayin asevi yoneticileri bu sene kurban bagisimi sizlere yapmak istiyorum ama malesef turkiyedeki bazi hortumcularin madur durumda olan insanlarin yoksullarin bir lokma ekmeklerini ceplerine buyuk bir zevkle idirdigini gayet iyi iliyoruz bu yuzden bagis yapmaya bile korkuyoruz inanin internet sitelerinde arastiriyorum nereye bagisyapacagimi fakat size guvensek bile illaki bir gorevli belkide sizden habersiz yurutuyor bu isleri haberiniz olmaya bilir lutfen boyle seylere dikkat edelim toplumca. kimseyi suclamak istemiyorum ama boyle durumlarda yok degil hani bizlerde gonul rahatligi ile gonderelim degilmi hayirlarimizi ALLAH BUTUN MUSLUMAN ALEMININ KURBAN BAYRAMINI KAUL ETSIN SEVGI VE SAYGILARIMLA