6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

ATYD üyeleri temaslarını sürdürüyor

Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ATYD) Yönetim Kurulu üyesi iş adamlarının Tokat'taki temasları devam ediyor.

Almanya'nın Düsseldorf kentinden Tokat'a Vali Dr. Recai Akyel'in davetlisi olarak gelen Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Erbaa, Niksar, Almus ilçelerinde bir dizi inceleme ve temasta bulundu.

İş adamları, Almus ziyaretinin ardından Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek'i makamında ziyaret etti. Başkan Çiçek, günün anısında Avrupa Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zafer Sırakaya'ya gümüş ibrik hediye etti. Başkan Çiçek'i ziyaretlerinin ardından heyet DİMES A.Ş.Tokat Fabrikası'nda incelemelerde bulundu.

ATYD Yönetim Kurulu üyeleri onuruna verilen tanışma yemeğine Vali Dr. Recai Akyel, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, DİMES A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Diren, DİMES A.Ş. Eski Yönetim Kurulu Başkanı CHP Tokat Milletvekili Orhan Ziya Diren, İl Sanayi ve Ticaret Müdürü Halil İbrahim Yüksel ve Tokat OSB Müdürü Şenel İhya Tutmaz katıldı. Yemekte DİMES'in vizyonu ve misyonu konulu bir kısa tanıtım sunumu yapıldı. Ali Rıza Diren, 65 ülkeye ihracat yapan bir marka haline gelerek Türk ekonomisine büyük katkılar sağlayan firma olmaktan gurur duyduklarını kaydetti.

Daha sonra heyete DİMES fabrikasını gezdiren Diren, bilgi alışverişinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 15:57:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?