6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Ayak detoksu rahatlatıyor

AYAK DETOKSU RAHATLATIYOR

Alternatif Tıp Uzmanı Semih Efe Danışan, insanları yorgun gösteren toksinleri vücuttan temizleyebilmenin en güvenli yolunun ayak detoksu olduğunu kaydetti.

Detoks'un vücudumuza çeşitli yollarla giren ve atık madde olarak dışarı atılmayı bekleyen zararlı toksinlerden kurtulmak olarak tanımlayan Danışan, ayak detoksunun vücudun kendini tekrar dengelemesine ve enerji seviyesinin yükseltilmesine yardımcı olduğunu söyledi. Hava kirliliği, sigara, alkol, stres vb. çeşitli etkenlerin vücutta toksinlerin oluşumuna neden olduğunu ifade eden Danışan, vücuttan atılamayan toksinlerin zamanla vücut direncinde bir azalmaya yol açtığının bilindiğini belirterek, "Ayak

detoksu ile vücudun kendini tekrar dengelemesine ve enerji seviyesinin yükseltilmesine yardımcı olur. Ayak detoksu kilo sorunu, stres, migren, eklem ağrısı, şişlik, iltihap, kireçlenme, selülit, varis, alkol, sigara vb. birçok rahatsızlık için uygulanabilir" dedi.

Danışan ayrıca, 5 yaşından büyük çocuklara da çeşitli parazit hastalıklarında ayak detoksu uygulanabilirken, vücudundaki hastalıklara göre kaptaki suyun renk aldığını ve bu renge göre de hastalıkların tanımının yapılabildiğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2011 Çarşamba 14:29:05
Güncelleme :9 Mart 2011 Çarşamba 22:14:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?