30
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

Baba ocağından destek

AK Parti il kongresine yönelik teşkilat çalışmalarına hız veren İl Başkanı Mustafa Boyraz, baba ocağı Artova'da gövde gösterisinde bulundu.


Tokat'ta 21 Haziran tarihinde yapılacak olan AK Parti il kongresi öncesi Artova, Yeşilyurt, Sulusaray ilçe başkanları, yönetim kurulları ve delegeler düzenlenen toplantıya katılarak Mustafa Boyraz ve ekibine tam destek verdi. AK Parti Artova İlçe Başkanı Yusuf Bıyık, Artova, Yeşilyurt ve Sulusaray olmak üzere üç ilçe olarak Mustafa Boyraz ve ekibine sonuna kadar destek olacaklarını kaydetti. Başkan Boyraz, milletin sahibi olduğu AK Parti'nin 8 yıllık varlığında Tokat'a önemli hamleler gerçekleştirdiğini söyledi. Boyraz, "AK Parti siyaseti, ‘milletin emaneti ehline verdiği Recep Tayyip Erdoğan'a omuz olma' siyasetidir. AK Parti insan merkezli siyaset anlayışına sahiptir. Türkiye'nin 8 yılında AK Parti, teşkilatlarımızın büyük desteğiyle, 'yapılamaz' denilenleri hayata geçirmiştir.

Dün olduğu gibi bu günde Tokatımızı kucaklamak için bu yola çıktık. 21 Haziran'daki il başkanlığı seçiminin ardından her zaman olduğu gibi şeffaf, adaletli ve 24 saat görev başında olan AK Parti siyasetiyle Tokatımızın yeni bir taban demokrasisi dalgasıyla buluşturacağız. Amacımız, Tokatımız da yükselecek güç ile AK Parti'nin kurumsallaşarak 2023 iktidarına gidecek yolu açmaktır. Bu değişimi gerçekleştirmek için AK Parti 3. Olağan İl Kongresi'nde İl Başkanlığına tekrar aday oldum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 17:00:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
komedi IP: 88.232.249.xxx Tarih : 11.06.2009 17:45:47

akp tokat ta hangi önemli hamleleri yapmış acaba?  yolların hali ortada. şehir içi yollar ancak bu kadar berbat olabilir. şehir dışı yollar kimi göçük kimi kaymıi acile eylem planı olan kızıliniş yolu tam 6 yıldır bitmedi. çevre yolu nerede? kapanan fabrikalar sigara sena  konekta. havaalanı nerde? bu yaptığınız hamleler? hakkmı siz ve adnan çiçek ekibine helal etmiyorum