6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Basın mensuplarına eğitim semineri

Tokat'ta, 'Verimliliği Artırma Projesi' kapsamında basın mensuplarına eğitim semineri verildi.


Tokat Ticaret ve Sanayi Odası ile Milli Prodüktivite Merkezi'nin (MPM) işbirliğinde düzenlenen seminere, kentte faaliyet gösteren yerel gazete sahipleri ve muhabirler katıldı. MPM İstanbul Bölge Müdürlüğü Uzmanı Aynur Emre tarafından verilen seminerde karşılıklı fikirler dile getirildi.

Seminerde her meslek dalında olduğu gibi basın sektöründe de yeni fikirler ortaya çıkarmak için zihnini kullanma, zihnine yeni bir biçim verme, zihnini kullanarak yeni bir şeyin olmasını sağlama ve hayal gücünü kullanarak yeni fikirler üretme ve benzeri gibi konuların önemine değinen Emre, iş yerlerinde beyin fırtınası yapmanın yeni fikirlerin ortaya çıkmasını sağladığını belirterek, “Yeni fikirler o müessesenin gelişmesi için önemlidir. Alışılmışın dışına çıkarak yenilikler sunmalıyız. Yeni bir fikri yansıtırken çekimser olmamak gerekli” dedi.


Emre, mantıklı hareket etmenin bazen insanların düşüncelerini kısıtladığına dikkat çekerek, basın kuruluşlarının zaman zaman kendi içlerinde toplantı yaparak mutlaka bu konuları görüşmesi gerektiğini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 20:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?