20
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Başkan Çiçek'ten güreşçiye ödül

Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, Türkiye Şampiyonu güreşçiyi altınla ödüllendirdi.


Kayseri'de 10-12 Nisan 2009 tarihleri arasında yapılan 46 ilden 623 sporcunun katıldığı Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Tokat Belediye Plevnespor Kulübü güreşçilerinden 63 kilogramda Mustafa Kaya Türkiye Şampiyonu olarak kente döndü.

Yıldızlarda Türkiye'nin en teknik güreşçisi olarak seçilen Mustafa Kaya ile Tokat Belediye Plevnespor Güreş Sorumlusu Sezai Işkın'ı Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek'i makamında kabul etti. Başkan Çiçek, Tokat'ta güreş konusunda son birkaç yılda gelinen noktayı önemsediğini kaydetti. Büyüklerde Belediye Plevnespor'un bu sene süper lige çıkmayı başardığını ifade eden Başkan Çiçek, "Golden Grand Prix Turnuvası'nda A Milli Takımımızı temsil edecek olan Plevnespor Kulübümüz sporcularını tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Tokat Belediye Plevnespor Kulübümüz Güreş Takımımızdan her yıl Milli Takımımıza sporcular veriyoruz. Bu da Tokat'ın ve ülkemizin isminin yurt içinde ve yurtdışında duyurulmasına ciddi şekilde katkı sağlamaktadır. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Çiçek, konuşmasının ardından başarılı sporcuyu altın takarak ödüllendirdi.
 

İha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 13:32:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?