6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Başkan Gözen'den hizmet tanıtımı

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, bugünü kurtaran anlayışla hizmet yapmadıklarını belirterek, "Geleceği kurtaran anlayışla belediyecilik yapmaya gayret ediyoruz" dedi.


Tokat Merkez ve Turhal ilçesinde faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Gözen, ilçede yapılan hizmetleri tanıttı. Başkan Gözen, basın mensupları ile birlikte belediye ait otobüse binerek yapılan hizmetleri yağmurlu havaya rağmen tek tek gezerek bilgi verdi. Kentte yapımı devam eden ve 5 milyon YTL'ye mal olacak olan alt geçit projesi, doğal gaz çalışmaları, su deposu, TOKİ ve belediye iş birliğinde yapılan konutlar, asfaltlama yapılan yollar ve çok sayıda parkta yapılan çalışmaları gözler önünü seren Başkan Gözen, daha sonra Kültürevi'nde düzenlenen programa geçti. Başkan Gözen, burada yapılan plaket töreni öncesinde yaptığı konuşmasında Turhal'da 4 yıllık sürede yapmış oldukları hizmetleri adım adım takip eden basın mensupları ile birlikte olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, "Biz genç basın mensuplarına özellikle yoğun koşuşturmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Haberlerinizle bizlere yön gösterici, yol gösterici ve bizlerin azim gayretini bir kat daha artırıcı haberlerle yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum. Bizler hiç bir zaman kendimizin aşırı derecede övülmesinden yana değil, doğruların yazılmasından yana olduğumu hepiniz bilmektesiniz. Biz her zaman doğru yazan, doğruların yanındayız. Hiç kimseye 'bizi abartın, büyütün' diye bir düşünce fikrimiz olmamıştır ve olmayacaktır. Bugüne yapmış olduğumuz hizmetleri sizlere göstermeye gayret ettik" dedi.


Başkan Gözen, bugünü kurtaran bir anlayışla hizmet yapmadıklarını geleceği görerek yatırım ve hizmet yaptıklarını belirterek, "İlçemizde bulunan su deposundaki scada sistemi bazı büyük iller haricinde hiç bir yerde yok. Tamamen otomatik bir sistemle su depolarında ne kadar su var, ekranda görüyoruz. Sistem otomatik çalışıyor ve içme suyunda sorun yaşamıyoruz. Proje yaparak AB'den aldığımız para ile birlikte burada içme suyuna tam manası ile bir yatırım yaptık. 2035 yılına kadar Turhal'ın içme suyu sorunu ortadan kaldırıldı. Küresel ısınmanın var olduğu Dünyada Turhal'ın bunu önceden görmesi ve hayat geçirmesi gelecek için vizyonumuzu ortaya koyuyor. Biz bugünü kurtaran anlayışla hizmet yapmıyoruz. Geleceği kurtaran anlayışla belediyecilik yapmaya gayret ediyoruz. Bunların en iyi örnekleri içme suyu, alt geçit projesi, yeşil alanın çoğaltılması, doğalgazın Turhal'a kazandırılması ile kendisini ortaya koyuyor. Bu hizmetlerimizi aktardığınız için teşekkür ediyorum. Günün anısında bizleri hatırlayasınız diye birer plaketle sizleri ödüllendirmek istedim" diye konuştu.


Başkan Gözen, konuşmasının ardından yapılan çalışmaların kamuoyuna aktarılmasında önemli rol oynayan basın mensuplarına günün anısına plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 12:22:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
okan can IP: 88.252.13.xxx Tarih : 12.06.2008 19:31:46

Sayın Başkan Yatırımlarınızı takdirle karşılıyorum. Kim ne derse desin çok büyük bir projeyi faaliyete geçirdiniz. İnşallah süper bir alt geçit olur. İlçe olarak diğer ihtiyacımız da İlçemize yakışan bir otobüs terminal. ayrıca tokat minibüslerininde yeni yapılan minibüs terminaline alınması iyi olurdu. Ayrıca kaldırımların esnaf işgalinden kurtarılmasını istiyoruz. Ayrıca başkanım halka yakın duruşunuzla size sevgimiz devam ediyor.