6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Başkan Gözen'e teşekkür plaketi

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Turhal'da göreve geldikleri günden beri dört ana temel olarak sevgi, barış, kardeşlik ve hoşgörüyü oluşturduklarını söyledi.


Turhal İlçe Müftülüğü personeli adına İlçe Müftülük Şefi ve Diyanet Vakıf-Sen Turhal Temsilcisi Mustafa Şirin, Diyanet-Sen Turhal Temsilcisi Semih Öğrünç ve sendika yönetim kurulu üyeleri Ömer Demirel ve Ali Öztürk, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen'i makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

İlçe Müftülük Şefi Mustafa Şirin Başkan Gözen'e ilçemiz müftülük ve müftülük personeline göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür etti. Başkan Gözen ise konuşmasında dostluklarını ve sevgilerini hep beraber Turhal'a, Turhallıya yaymak istediklerini belirterek, "Bu konuda sizlere ve bizlere çok görev düşüyor.

Diyanet camiası olarak insanlara hakikaten sevgiyi öğretmekle görevli arkadaşlarsınız. Biz de aynı eğitimi almış kişiler olarak Turhal'a geldiğimiz günden beri dört ana temel olarak sevgi, barış, kardeşlik ve hoşgörüyü oluşturduk. Zaten bu dört temeli oluşturduğumuz zaman hepsi sırasıyla geliyor" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 13:38:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Eyüp IP: 88.247.247.xxx Tarih : 18.09.2008 09:22:56

Barış Hoşgörü ve Sevgiye ihtiyacımız olduğu şu günlerde Başta Başkanımız ve Müftülük personeline teşekkür ederim.Turhalımız artık yaşanabilir bir şehir oldu