30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Başkan Kocaoğlu Tokat'ta

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçirdiği rahatsızlık sonucu Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan annesini ziyaret için Tokat'a geldi.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaşayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun annesi Necla Kocaoğlu (89), geçirdiği rahatsızlık sonucu Tokat Devlet Hastanesi Genel Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Annesinin rahatsızlanması üzerine Kocaoğlu, İzmir'den havayolu ile Ankara'ya, oradan da karayolu ile Tokat'a geldi.

Kendi kullandığı otomobille Tokat Devlet Hastanesi'ne gelen Başkan Kocaoğlu, hastane girişinde basın mensuplarına annesinin sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Kocaoğlu, doktordan aldığı bilgiye göre annesinin durumunun korktukları gibi olmadığını söyledi. Annesinin sağlığına kavuşmasını ümit ettiklerini ifade eden Başkan Kocaoğlu, "Annemin hiçbir rahatsızlığı yoktu. Dün akşam aniden fenalaşmış. Erbaa'dan doktorlar tam teşekkülü hastaneye gitmesini söylemişler. Bunun üzerine Tokat'a kaldırmışlar. Biz de sabah yola çıktık, ancak gelebildik. Maalesef İzmir'de yaşayıp da büyükleri Tokat'ta olunca ne yaparsanız yapın ulaşım en iyi ihtimalle 7-8 saati alıyor" dedi.

Başkan Kocaoğlu, açıklamasının ardından CHP Tokat İl Başkanı Duran Kum ve partililerle birlikte Tokat Devlet Hastanesi'ne girdi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2012 Cumartesi 17:08:21
Güncelleme :10 Mart 2012 Cumartesi 17:19:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet ŞAHİN IP: 85.100.212.xxx Tarih : 10.03.2012 21:56:47

Sayın Başkanım,annemizin sağlığına kavuşması için duacıyız,sizlerede büyük geçmiş olsun.Allah sizi başımızdan eksik etmesin..Saygılarımızla.Mehmet ŞAHİN,İzmir