6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Başkana ziyaret

Türkiye'nin dört bir yanından Ankara'ya gidecek olan 100 yavru TEMA öğrencisi, 22 Nisan 2008 tarihinde TBMM'de düzenlenecek 'Ulusal Yavru TEMA Etkinliği' ile milletvekillerine nasıl bir Türkiye düşlediklerini anlatacak, birlikte oyun oynayacak.

TBMM Başkanı Köksal Toptan ve 'Toprak Dede' Hayrettin Karaca da Yavru TEMA'cılarla birlikte olacak ve Meclis bahçesine birlikte fidan dikecekler.

Erbaa Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Yavru TEMA Danışman Öğretmeni Behiye Urgancı ve öğrencilerinden Ugur Güngör ile Yusuf Berke Köksal, Tokat'ı temsilen Ankara ya gidecek.


Ankara'ya gitmeden önce Okul Müdürü Mehmet Öztürk ve TEMA Vakfı Erbaa Temsilcisi Arif Yılmaz Köksal ile birlikte Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan'ı makamında ziyaret ederek TBMM'de yapılacak 'Ulusal Yavru TEMA Etkinliği'nde milletvekillerine verecekleri mesaj hakkında bilgilendirdi.

Belediye Başkanı Ahmet Yenihan da 100 yavru TEMA öğrencisi arasından Tokat'ı temsilen Erbaa'dan gidecek olan öğrencileri kutladı ve bundan gurur duyduğunu belirterek, bugüne kadar TEMA Erbaa Temsilciliği'nin çalışmalarına yardımcı olduğunu, bundan sonrada desteğinin süreceğini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 14:16:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?