2
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

Bayılttı ama yenemedi

Tokat’ta bir spor kulübü organizasyonunda profesyonel kick boks gala gecesi yapıldı. Gecede, kick boksçular kadar Capoeria Break Dans Grubu’nun gösterileri ilgi gördü.

Tokat Hüseyin Akbaş Kapalı Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda, Türk kick boksçularla Hollanda’dan gelen sporcular müsabakaya çıktı.

Müsabakalarda Tokatlı sporcu ile Taylandlı sporcu Thanit Im-On arasındaki maç oldukça çekişmeli geçti.

İlk raunda üstünlük sağlayan Ali Aktaş’a rakibi Thanint atak yaparken dengesini kaybederek başının üzerine yere çakıldı. Bir süre ringde baygınlık geçiren Thanit Im-On’a ilk müdahale 112 Acil Yardım Ekipleri’nden geldi. Sporcu kısa bir müdahale ile kendine gelerek maça devam etti.
İkinci raunda ise üstünlüğü ele geçiren Thanit, rakibi Türk sporcu Ali Aktaş’ı nakavtla yendi.

Müsabakalar diğer maçlarla devam etti. Devre aralarında ise Capoeria Break Dans Grubu’nun gösterisi büyük ilgi gördü. Müsabakalara beklenen ilgi olmazken, minik izleyicilerin müsabakaları aileleri ile birlikte izlemesi gözlerden kaçmadı.

Müsabakalar sonunda basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Denizspor Kulübü Başkanı Recep Kaylan, "Tokat’ta sporu geliştirmek için Hollanda’dan getirdiğimiz misafir düğüşçülerle profesyonel müsabakaydı. Hollanda’dan 7 sporcu geldi. Güzel maçlar oldu" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2005 Pazartesi 13:14:37
Güncelleme :26 Mayıs 2005 Perşembe 14:59:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?