3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Bayram kutlamalarına yağmur engeli

Tokat'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında stadyumda yapılacak 'gösteri programı' yağışlı hava nedeniyle ertelendi. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Törene Tokat Vali Vekili Dr. Recai Akyel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kaya, Tokat Belediye Başkanı Doç Dr. Adnan Çiçek, GOÜ Rektörü Prof. Dr. Zehra Seyfikli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat Milletvekili Orhan Ziya Diren, Feramuz Şahin, askeri ve mülki erkanın yanı sıra öğrenciler katıldı. Tören öncesinde ise etkili olan yağmur nedeniyle öğrenciler zor anlar yaşadı. Valilik binası önünde öğrenciler bir süre yağmurun dinmesini bekledi. Hafif yağmur yağışının devam etmesi üzerine Hüseyin Akbaş Spor Salonu'na alınan programda ödül töreni yapıldı. Tokat Vali Vekili Dr. Recai Akyel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kaya, Tokat Belediye Başkanı Doç Dr. Adnan Çiçek'in salonda öğrenci ve halkı selamlamasıyla başlayan törende öğrenciler, günün önem anlamına dair şiirler okudu. Program, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. 

Kutlama etkinlikleri kapsamında Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda yapılacak olan 23 Nisan gösterileri ise yağışlı hava nedeniyle ertelenirken, etkinliklerin 28 Nisan 2007 Cumartesi günü yapılacağı bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2007 Pazartesi 15:51:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?