6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Bayramda denetimler sıklaşıyor

İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Ramazan Bayramı öncesi yaşanacak yoğunluk nedeniyle her 30 kilometreye 1 ekip arabası düşecek şekilde tedbir alındığını söyledi.


Türkiye, Ramazan Bayramı ile birlikte 9 günlük tatile girmeye hazırlanırken, yaşanacak trafik kazaları ve olayların önüne geçilebilmesi için ise polis denetimlerini artırıyor.

İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, il merkezinde vatandaşın bayram öncesi alışveriş yaptığı yerlerde ve bölgelerde ile cami ve mezarlıklar çevresinde yaya ve resmi devriyelere gerekli tedbirleri alındığını söyledi. Huzur ve güven timleri ile yaya sivil devriyelerin ise vatandaşın yoğun olarak bulunduğu yerlerde görev yapacağının altını çizen Aydın, "Bayram süresince il merkezinde trafik yönünden ciddi tedbir alıyoruz. Buralarda çalışan arkadaşlarımıza bayram süresince trafik tedbirlerinde dışarıda görev vereceğiz. Özellikle şehir merkezinde trafiğin akışı sağlanacak. Sürücülerimizden yoğun olan yaya trafiğinden dolayı şehir içerisinde dikkatli seyretmelerini rica ediyorum. Yine yayaların karşıdan karşıya geçişlerinde sürücülerin yayalara yol vermelerini şehir içersinde de araçlarını uygun park yerlerine park etmelerini bekliyoruz. Bayram öncesi yaşanacak yoğunluk nedeniyle her 30 kilometreye 1 ekip arabası düşecek şekilde tedbir alıyoruz. Uzun yoldan gelen araç sürücülerini gün batımın da ve sabah gün doğuşunda yorgun olacaklarını değerlendirerek özellikle istasyonlarımızda bu sürecileri misafir ederek dinlendirmek suretiyle kendilerine ikram yaparak yola daha sağlıklı bir şekilde çıkmalarını sağlayacağız. Şehirlerarası yollarda radar ve diğer konularda uygulamalarımız olacak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 18:38:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
N.Mertkan ERDOĞAN IP: 78.187.19.xxx Tarih : 26.09.2008 08:50:58

Hersey iyi tamam güzel de... STADYUMUN Önüne koyulan o RADAR DA NE OLUYORKI? TUZAK TAN BASKA BİR CEVABI YOK BENCE....