6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Bayramlaşma şehitlikte başladı

Tokat'ta bayramlaşma programı Garnizon Şehitliği'nde başladı. Şehitlikte dua ederek şehitlerin kabirlerine karanfil bırakan protokol, Öğretmenevi'nde düzenlenen programa geçti.

Bayramlaşama programına Vali Dr. Recai Akyel, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bulut Ömer Mimiroğlu, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tokat Milletvekili Dr. Şükrü Ayalan, AK Parti Tokat Milletvekilleri Osman Demir, Dilek Yüksel, CHP Tokat Milletvekili Orhan Ziya Diren, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, mülki ve askeri erkan ve kurum müdürleri katıldı.

Bayramlaşma programında kısa bir konuşma yapan Vali Akyel, kurban bayramının anlamına uygun, hoşgörü ve barış içerisinde geçirilmesini dileyerek, "Bayramda herkesin birbiriyle kucaklaşmasını ve tüm toplumumuza dayanışma ve yardımlaşma havasının hakim olmasını temenni ediyorum” dedi.

Tokat'ta bayramlaşma programı sırasıyla Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, cezaevi, yetiştirme yurdu, Vali Recep Yazıcıoğlu Devlet Hastanesi ve Huzurevi ziyaretleriyle devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 23:43:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?