20
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Bekçi'den birlik çağrısı

Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Mehmet Bekçi, Tokat'ın her zamankinden daha fazla başarı ve birlikteliğe ihtiyacı olduğunu söyledi.


Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı İşadamı Ahmet Arat, yönetim kurulu adayları ile birlikte sivil toplum örgütlerine ziyaretlerde bulundu. TESOB Başkanı Mehmet Bekçi'yi makamında ziyaret eden Arat, sivil toplum örgütlerinin tek başına değil, bir ekiple yönetileceği kanaatinde olduklarını söyledi. Arat, "Birey olarak değil, bir ekip olarak daha başarılı bir yönetim sergileyeceğimizin bilincindeyiz. Bu anlamda benim başkanlığımda yönetimi alırsak Tokat'ın eksiklerini, sıkıntıları için sivil toplum örgütleri, yerel yönetimlerle hep beraber tek yürek çalışarak daha başarılı olacağımız" dedi.


TESOB Başkanı Mehmet Bekçi ise Tokat'ın her zamankinden daha fazla başarı ve birlikteliğe ihtiyacı olduğunu belirterek, "İlimizin gelişmesi için TSO'nın etkisi tartışılmaz. Sanayi sektörünün temsilcisi olması hasabi ile kente gelecek yatırımlarda şahsınız ve yönetim kurulunuzun büyük katkısı olacak" diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 17:59:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet şahin IP: 78.163.145.xxx Tarih : 10.02.2009 12:38:18

  seni tebrik ederim mehmetbey çok doğru söylemişsin söylediğin söze kendin gerçekten inanıyormusun yoksa laf olsun diyemi söylüyorsun.