6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Belediye çocukları sevindiriyor

Tokat Belediyesi tarafından düzenlenen kampanya ile kentte yapılan parklarını yanı sıra, siteler ve okul bahçeleri gibi alanlara da çocuk oyun grupları kuruluyor.


Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, çevre düzenlemesi tamamlanmış olan Taç, Işık ve Sancak sitelerine çocuk oyun seti verildiğini kaydetti.

Başta Yeşilırmak bölgesinde tamamlanma noktasına gelen Vali Erdoğan Gürbüz Parkı olmak üzere kentte muhtelif yerlerinde 40'ın üzerinde park yaptıklarının altını çizen Başkan Çiçek, "Bazılarının açılışını yaptık, bazılarının inşaatı devam ediyor. Bunların haricinde büyük sitelerimizin içerisindeki müsait alanlara ve yeşil alanlara katkı sağlamak amacıyla çocuk oyun grupları kuruyoruz. Site içlerine koyduğumuz çocuk oyun gruplarının sayısı yüzü geçmiştir. Tokat'ta 1870 yılında kurulan belediyede 2004 yılına kadar 31 noktada çocuk oyun grubu ve park vardı. Bütün mahallelerimizde ve sitelerimizde çocuk oyun grupları olmasını istiyorduk. Bu amaçla Tokat Belediyesi olarak bir kampanya düzenledik. Yaptığımız parkların yanı sıra muhtelif bölgelerdeki uygun görülen yerlere, okul bahçelerine, sitelerimizin içlerine çocuk oyun grupları kurmak suretiyle çocuklarımızın daha hoş ortamlarda büyümesini sağlıyoruz. Yaşamış olduğumuz mekanların daha güzel olması noktasında çaba sarf ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 19:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tokatlı IP: 78.163.148.xxx Tarih : 28.08.2008 15:59:42

gülbahar hatun mah.gulbahar ı.ö.o okul uaynındakı bos arazı beledıyenın orayda bır park yapsanzı neolur sankı burası fakır mah dıe hiçbir hizmet yok ama unutmayınkı bzıler de oy verne bırer yetıskınız bütün bunlar gözönunde bulunduralacak unutmayın ....umarım geregı bı r an önce yapılır