7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Belediye gençlerle buuştu

 Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek Gençlik Merkezinde Gençlerle Bir Araya Geldi…

Tokat Gençlik Merkezi Müdürlüğünde yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan ÇİÇEK, Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim TARUN, Belediye Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ali POLAT, Gençlik Meclisi Başkanı Serhat İSPİRLİ ve Gençlik Meclisi üyeleri, İl Öğrenci Meclis Başkanı Enes Ertuğrul KALIN ve üyeleri katıldı.



Samimi ve sıcak bir ortamda geçen toplantıda Başkan Çiçek, toplantıya katılan gençlere tek tek söz hakkı vererek sorunlarını dinledi.



İl Öğrenci Meclis Başkanı Enes Ertuğrul KALIN okulların çevre düzenlemesi, liseliler adına çıkaracakları dergi ve okul bahçelerine bank konulması konularında Başkan Çiçek’ten yardım talebinde bulundu.



Başkan Çiçek; “Şehrimizde bulunan okullarımızın çevre düzenlemeleri ile ilgili olarak Okul Müdürlüklerimizden gelen başvuruları değerlendiriyoruz. Ayrıca okullarımızın bahçelerini bir program çerçevesinde asfaltlıyoruz. Eğitim ve öğretim ile ilgili çalışmaları her zaman destekliyoruz.



Bu konuda yaptığınız çalışmalarınızı bize getirdiğiniz takdirde sizlere yardımcı oluruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.



İl Öğrenci Meclis Başkan Yardımcısı Latif Ersoy ise Çanakkale’de yapılan 57. Piyade Alay yürüyüşüne katılmaları konusunda yardım istedi.



Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul Başkanı Anıl Emre Şahin ise Türkçeyi doğru ve güzel konuşmak konusunda ve üniversiteye hazırlık konusunda konferanslar yapılmasını talep etti.



Başkan Çiçek, Çanakkale’ye giden okullara her zaman yardımcı olduklarını bundan sonrada yardımların devam edeceğini söyledi. İşyerleri isimlerinin Türkçe konulması yönünde teşvik edici Belediye Meclis kararı bulunduğunu, yabancı ismi değiştirip Türkçe isim koyan esnafa teşekkür belgesinin verileceğini ifade etti.



Sosyal, kültürel, eğitim ve öğretim konularında Belediye tarafından konferans ve seminerlerin yapıldığını belirterek, bu konuda yapılacak çalışmalara destek vereceklerini ifade etti.



Toplantı sonunda Başkan Çiçek gençlere yapılan çalışmaların süreklilik arz etmesi için bir program çerçevesinde, çalışmalarını İl Gençlik Merkezi ve Tokat Kent Konseyi çalışma guruplarında sürdürmeleri tavsiyesinde bulundu.

tokat belediyesi
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2008 Cuma 17:02:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
egmen IP: 78.163.139.xxx Tarih : 8.01.2008 20:21:23

SN BASKAN YARIM KALAN YOLLARI YAPSAN