30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Berdibek göreve başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niksar İlçe Başkanı Davut Berdibek, "Niksar'ı konuşmalıyız, konuşacağız. Niksar'ın sorunlarına çözümler arayacağız" dedi.

MHP Niksar ilçe kongresinde iki aday arasından oy çokluğu ile seçilen Berdibek, görevine başladı.

Makamında açıklamalarda bulunan Berdibek, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve meslek odalarına ve diğer siyasi parti temsilcilerine seslenerek, "Niksar'ı konuşmalıyız, konuşacağız. Niksar'ın sorunlarına çözümler arayacağız. Yerelde biz taşın altına elimizi koyacağız, ancak genelde de iktidar partimizden her zaman destek beklediğimizi de ifade etmekte istiyorum. Partimizin kurucusu Sayın Alparslan Türkeş'in çok güzel ve anlamlı sözü vardır; 'Ne sağcıyız, ne solcu, biz Türk Milliyetçisiyiz.' bu söz benim sloganım ve düsturum olacaktır. Mustafa Kemal Atatürk milliyetçi çizginin kurucusudur. Atatürk ilke ve inkilaplarıyla dolu bir MHP, merkezi bir parti olma yolunda ilerledikçe en kısa zamanda iktidara da kavuşacaktır. Buna inancım tamdır" diye konuştu.

Niksar'ın çok önemli tarihi bir başkent olduğunu ifade eden Berdibek, "Şehirde bulunan bütün değerleriyle, kültürüyle, tarihiyle çok büyük bir ağırlığı ve sorumluluğu da üzerinde taşımaktadır. Biz, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı olarak bu sorumluluk ve ağırlığın bilincindeyiz. Niksar Belediyesi'nin ve Belediye Başkanımızın kentsel gelişim ve turizme yönelik olumlu ve başarılı çalışmalarını memnuniyetle karşılıyoruz. Kırk yıldır turizmden nasibini alamamış Niksar için yapılan bu çalışmaların sonuna kadar arkasındayız, destekçisiyiz ve bu işlerin de neferi olmaya talibiz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2012 Salı 11:08:45
Güncelleme :22 Şubat 2012 Çarşamba 09:07:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?