7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

BESYO sizinle gurur duyuyor

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde (GOÜ) düzenlenen törenle, 2008 Pekin Olimpiyatları'nda 48 kiloda gümüş madalya kazanan milli halterci Sibel Özkan ile Rusya'nın Perm kentinde düzenlenen Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonası'nda 120 kiloda altın madalya kazanan Erol Yıldırım'a ödül verildi.

GOÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) 3. sınıf öğrencisi milli halterci Sibel Özkan ile GOÜ BESYO 4. sınıf öğrencisi milli güreş Erol Yıldırım'ı GOÜ Rektörü Prof. Dr. Zehra Seyfikli düzenlenen törenle altın ve hediye çeki ile ödüllendirdi.

Rektör Seyfikli, yaşanan bazı olumsuzluklar nedeni ile ödül törenin geciktiğini kaydetti. GOÜ BESYO öğrencilerinin başarılarının çok fazla olduğunu ifade eden Seyfikli, "Öğrencilerimizin bu başarısında iki önemli faktör var. Bu bireysel ve öğretim üyelerinin ellerinden geldiği kadar onları iyi yetiştirmesinden kaynaklanıyor. Böyle şampiyonlarımızın üniversitemizi tercih etmesi ise Tokat'ın başarısı" dedi. Başarılı sporcular ise aldıkları ödül ve verilen desteklerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

iha
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 19:06:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?