3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Bilgisayar almak isteyene ucuz kredi

Ziraat Bankası, teknolojinin yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla vatandaşa kredi imkanı sağlıyor. Ziraat Bankası ile Tokbim Bilgisayar Ltd. Şti. arasında yapılan protokol anlaşması ile bilgisayar almak isteyen kişilere faizsiz 18 aya kadar vadeli kredi imkanı sağlanacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ziraat Bankası Sivas Bölge Müdürü Recep Türkay, bilgisayar almak isteyen kişilerin her hangi bir faiz ödemeden, bilgisayar bedelini taksitler halinde bankaya ödeyeceklerini ifade ederek "Amacımız, teknolojinin yaygınlaşmasını sağlamak. Bu suretle de teknoloji, Ziraat Bankası sayesinde yaygınlaşacak" dedi.

Tokbim Bilgisayar Kurucusu Nevzat Özkan, çalıştıkları firma ile yapılan kampanya çerçevesinde kursiyerlerine ve müşterilerine 10-12 ve 18 ay faizsiz bir kampanya imkanı sağlamak amacında olduklarını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından Ziraat Bankası Sivas Bölge Müdürü Recep Türkay ile Tokbim Bilgisayar Kurucusu Nevzat Özkan arasında protokol anlaşması imzalandı. İmza törenine Ziraat Bankası Şube Müdürü Nevzat Şensoy da katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2005 Cumartesi 19:27:30
Güncelleme :7 Mayıs 2005 Cumartesi 18:31:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?