6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Birçok hırsızlık olayı aydınlatıldı

Tokat'ta, birçok hırsızlık olayına karıştığı ileri sürülen şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kentte hırsızlık yapan şahısların tespitine yönelik Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin teknik destekli çalışmalarıyla faili meçhul birçok hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Yapılan çalışmalarla Sivas Caddesi üzerinde bulunan bir marketten çok miktarda sigara, 150 YTL para ile 300 YTL civarında kontör kartı çalınması, Karşıyaka Mahallesi Orhangazi Caddesi'nde bir alışveriş merkezinde çeşitli miktarlarda oyuncak çalınması, Sanayi Sitesi'nde bulunan bir iş yerinin kapısını kırmak suretiyle 100 YTL paranın çalınması, Gülbahar Hatun Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde 2 bin 800 YTL paranın çalınması, Sanayi Sitesi'nde bulunan iş yerinden 1 adet diz üstü bilgisayar çalınması olaylarının faili meçhul sanığı olduğu tespit edilen T.Ö. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın göstermiş olduğu yerlerde, iş yerlerinden çalmış olduğu 1 adet dizüstü bilgisayar ile çeşitli miktarda oyuncak ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan T.Ö., sorgulamasının ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 18:46:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kerem IP: 78.163.132.xxx Tarih : 19.09.2008 14:31:36

insan oğlu ne kadar da iki yüzlüymüş yahu.ben bu çoçuğu tanırım efendide bi çocuktur hatta düğününe bile gittim ama yazıklar olsun diorum hem ona hemde bana....