3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Boyraz'dan '6. sıra' yorumu

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Mustafa Boyraz, "Milletvekili olsam da olmasam da Tokat'a hizmet etmeye bir siyasi olarak devam edeceğim" dedi. 

AK Parti İl Başkanı olarak 2 dönem görev yapan Mustafa Boyraz, milletvekili genel seçimleri için istifa ederek partisinden milletvekili aday adayı olmuştu. Listelerin açıklanması ile birlikte Boyraz 6. sırada milletvekili adayı olarak yer alırken, mevcut 3 milletvekili listeye girememiş ve sürpriz isimler listede yer almıştı. AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Mustafa Boyraz, milletvekili adaylığı konusunda 45 milletvekili aday adayının yarıştığına dikkat çekerek, bu yarışta 6. sırada yer alması konusunun genel merkezin takdiri olduğunu kaydetti.

Boyraz, listede yer alan isimler ve sıralamanın sürpriz olup olmadığı konusunu Tokat halkının değerlendirmesi gerektiğini ifade ederek, "Ama şahsım adıma soruyorsanız benim 6. sırada olmam önemli değil. Milletvekili olsam da olmasam da Tokat'a, Tokatlıya hizmet etmeye bir siyasi olarak devam edeceğim. Biz bu partinin kurucularıyız, sonuna kadar çalışıp hizmet edeceğiz" diye konuştu. 

Boyraz, listeye alınmayan mevcut milletvekillerinin de farklı bir sonuç düşünmediği kanaatinde olduğunu ifade ederek, "Çünkü biz bir aileyiz. Bu bir nöbet değişimidir. Makam ve mevki önemli değil. Yeni listeye giren arkadaşlarla birlikte çalışacağız. 22 Temmuz seçimlerinde partimizi başarılı kılmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. 

AK Parti Tokat Milletvekili Ergun Dağcıoğlu'nun söz konusu milletvekili adaylığı sıralamasına itiraz edeceği konusundaki sorulara Boyraz, "Bizim aldığımız teşkilat terbiyesinde böyle bir şey yoktur. Mutlaka en uygunu yapıldığı kanaatindeyim" şeklinde cevap verdi.
iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2007 Perşembe 12:35:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kamil Dündar IP: 88.254.198.xxx Tarih : 9.06.2007 10:40:43
6.SIRAYA DİLEK YÜKSELİN ALTINDA YER ALMASI BENCE İYİ BİR OLAY DEĞİLDİR BİR TARAFTA 4 YILINI BU UĞURDA FEDA EDEN BİR İNSAN BİR TARAFTA DSP İLÇE BAŞKANININ KIZI OLACAK İŞ DEĞİL KARDEŞİM AKP ÇUVALLAMIŞTIR BU HAREKETİYLE TÜRKİYEYE YÖN VERECEK İSİMLERİ LİSTE DIŞINA ATMIŞTIR NEDEN KENDİLERİNE RAKİP İSTEMEYEN BİRİLERİ YÜZÜNDEN TOKATTA 2 MHP+3CHP +2 AKP OLACAKTIR .BUDA AKP YE DERS OLACAKTIR