3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Bu kez de sevgilisi gazetecilerle tartıştı

Tokat'ta, üniversite gençlerine konser veren Hande Yener'in sevgilisi ve aynı zamanda menajeri Kadir Doğulu basın mensupları ile tartıştı. 

Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) 2006-2007 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreninde ünlü Türk pop müzik sanatçısı Hande Yener sahneye çıktı. Konser alanına bir ciple gelen Hande Yener'in sevgilisi ve aynı zaman menajeri Kadir Doğulu, basın mensuplarının konser alanın dışına çıkartılması için talimatı verdi. Basın mensupları ile sözlü tartışmaya giren Yener'in sevgilisi Doğlu, gazetecilere "demagoji" yapmayın diyerek eleştirdi. Bu arada cipte sahneye çıkmak için bir süre bekleyen Hande Yener, kötü bir sürprizle karşılaştı. Sahnede elektriklerinin kesilmesi nedeniyle yaklaşık 10 dakika cipte beklemek zorunda kalan Yener, hayranlarının "yuhalaması üzerine" çaresizlik içinde sigara içti. Sorunun giderilmesi ile birlikte sahne alan Yener, hayranlarına "Elektrik santralini yuhaladık hep beraber değil mi, bana değildi o yani" diye konuştu. Yener, mini şortuyla dikkatleri çekerken, sevilen şarkıları ile hayranlarını eğlendirdi. 

Konserde Yener'in sevgilisi ve menajeri Doğulu'nun talimatı ile 3 parça çekilmesine izin verilirken, bu sırada konseri takip etmek isteyen basın mensupları ile üniversitenin güvenlik görevlileri arasında gerginlik yaşandı. Basın mensuplarına saldırmak isteyen bir güvenlik görevlisi, arkadaşları tarafından engellendi. Olay, araya görevlilerin girmesi ile büyümeden yatıştırıldı. Yaşanan olay sonrasında Doğulu, basın mensuplarının yanında gelerek görüntü alabileceklerini söyledi. Basın mensupları ise yaşanan olayı protesto ederek çekim yapmadı.
iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 12:30:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?