7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Büyük Tokat Oteli tahliye edildi

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhlis Yeşilyurt, Büyük Tokat Oteli'nin mahkeme kararıyla tahliye edildiğini söyledi.


Kentte dönemin Valisi Recep Yazıcıoğlu tarafından yaptırılan ve İl Özel İdaresi bünyesinde kiralama yöntemiyle çalıştırılan Büyük Tokat Oteli, mahkeme kararıyla polis eşliğinde tahliye edildi.

Otel çalışanlarının özel eşyalarını alması müsaade edilirken, otelin yeniden kiraya verilmesi için süreç başlatıldığı bildirildi. Konu ile ilgili basın mensuplarına açıklama yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhlis Yeşilyurt, müstecirle olan ilişkilerin neticelendiğini ifade ederek, "Türkiye'nin en güzel otellerinden biri olan Büyük Otelimizi en güzel hizmeti üretecek şekilde değerlendirmeyi planlıyoruz. Bu konuda meclisimizin çalışmaları devam ediyor. Bu sürede 1-2 ay otelde faaliyet gösteremeyecek. Ancak yılbaşından itibaren mutlak Tokat'a hizmet etmeye devam edecektir" dedi.


Büyük Tokat Oteli'nin tekrar kiralanması veya satışının gündem olduğunu ifade eden Yeşilyurt, "Hangisi faydalı olacaksa bu değerlendirmeler yapılacak. Meclisimizin de alacağı karar doğrultusunda işlem yapılacak" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 17:57:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?