6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Çalınan koltuk takımı bulundu

Tokat'ta, bir iş yerinden koltuk takımı ve çamaşır makinesi çalınmasıyla ilgili olarak 4 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.


Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Bakışlı köyü yakınlarında daha önceden içkili gazino olarak işletilen ve kapalı durumda bulunan iş yerinden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Yapılan ayrıntılı çalışmada, çalınan koltuk takımı ve çamaşır makinesinin ikinci el eşya satan 2 ayrı iş yerinde olduğu tespit edildi. Olayla ile ilgili iş yeri sahipleri H.B. ve S.K. ile birlikte iş yerinden eşyaları çalan ve çaldıran L.D. ile A.U. isimli şahıslar yakalanarak yapılan sorgularının ardından Tokat Adliyesi’ne çıkarıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 14:23:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
saim dağdeviren IP: 78.163.133.xxx Tarih : 29.08.2008 16:49:28

selam arkadaşlar ben bu olayı duydum ve öğrendim işin içini bu olay tamamen bi yanlış anlaşılma ve düzendir olay çok farklı arsa sahibi yani mekan sahibi birine işletmeci olarak işyerini kiraya veriyor kiraya tutan işletmeci söz konusu malzemeleri çalışanlara aldırtıyor ve ikinci el eşya satan sahıslara veriyor satılması amacıyla ve bu malzemeleri tanıyan arsa sahibi yani kiraya veren kişi çalıntı ihbarı yapıyor ve malzemeleri alan kişileri ve ikinciel eşye satan şahısları tutuklatıyor ve sonradan adliyeye çıkarılıyor kiraya tutan kişi yani asıl sahibi çünki adam parasını vermiş malı almış eskiyi satıp yenisini alacak doğal olarak adliyeye geliyor ve ifade veriyor olayın kendisinin bilgisi dahilinde geliştiğinden dolayı ve adalet her zamanki gibi yerini buluyor yüksek adalet olayın tamamen bi yanlış ihbar olduğunu öğreniyor ve dün öğle saatlerinde bırakıyor hepsini tabi kimse bu şekilde olayı bilmediği için haber halka yanlış aksediyor ve boşa tutuklanıp sorguya çekilen suçsuz şahıslar asılsız ihbar eden yani çıkar amaçlı ihbarı yapan arsa sahibine bugün sabah saatlerinde tazminat davası açmıştır bilgilerinize sunarım saygılarımla...