7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Çalışanların mağduriyeti giderilsin

Sağlık-Sen Tokat Şube Başkanı Suat Mantar, Tokat Devlet Hastanesi adı altında birleştirilen Vali Recep Yazıcıoğlu Devlet Hastanesi ile Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'nin eşit şartlarda birleştirilmesini istediklerini söyledi.


Vali Recep Yazıcıoğlu Devlet Hastanesi önünde basın açıklaması yapan Sağlık Sen Şube Başkanı Suat Mantar, Tokat'ta modern çağın en son teknolojik imkanlarından faydalanarak yapılan hastane sayesinde kentte sağlık alanında büyük bir yatırım yapıldığına dikkat çekti. Tokat Devlet Hastanesi adı altında birleştirilen Vali Recep Yazıcıoğlu Devlet Hastanesi ve Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'nin eşit şartlarda birleştirilmesini talep eden Mantar, "Sağlık çalışanlarının mağduriyet yaşamadan bu birleştirmenin sağlanması gerektiğine inanıyoruz.

Bilindiği üzere geçtiğimiz ağustos ayında yapılan toplu görüşmelerde 4/B ve 4924'lü sağlık çalışanları ile ilgili becayiş, eş durumu vb gibi konularda mutabakat sağlanmıştır. Bunların biran önce uygulama geçmesinin takipçisi olacağız. Sağlık-Sen olarak bizim isteğimiz tüm çalışanların 657 çatısı altında toplanmasıdır" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 16:54:16
Güncelleme :27 Aralık 2008 Cumartesi 10:29:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?