6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Çatalan 3 operasyonu

Tokat'ın Erbaa ilçesinde uyuşturucu madde ekimi ve ticareti yapan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden 12'si tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, uyuşturucu madde ekimi ve ticareti yaptığı iddia edilen kişilere yönelik düzenlediği "Çatalan 3" adlı operasyon kapsamında yakalanan A.B., Ç.T., E.I., B.A., K.B., A.Ç., B.Ç., E.Y., İ.Y., R.D., B.S., H.K, S.E., C.B. ve C.B. isimli şahıslar, yapılan sorgulamanın arından Erbaa Adliyesi'ne çıkarılmıştı. Mahkemece yapılan sorgulamada C.B., C.B. ve B.S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, diğer zanlılar ise tutuklanarak Tokat Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 

Olayla ilgili olarak 2 şüphelinin daha aranması yönünde çalışma yapıldığı kaydedildi. Çatalan, Gökal ve Akgün köylerinde şahısların ikametlerinde yapılan operasyonda 34.5 gram kenevir tohumu, 128.80 gram kubar esrar, 81 adet kenevir kökü, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet borçlusu yazılı imzalı açık senet ele geçirilmişti.

.
Yayın Tarihi : 29 Mart 2008 Cumartesi 13:51:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih bolat IP: 78.167.180.xxx Tarih : 31.03.2008 01:19:08

herkeze slm insanları ön yargı ile suclamayın içlerinde bir melek gibi adam var onu da erbaada herkez biliyo gariban babası bu kişi ise h.kdir lütfen ilgilenler bu olay üzerine düşsünsün ve erbaa bi araştırın bu adamı h.k garbiban babasıdır lütfen tesekürler.............................