3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Çiçek'ten şampiyona ödül

Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, başarılı sporcuyu altınla ödüllendirdi.

Ankara'da 14 Haziran'da yapılan 2 bin metre engelde Türkiye Şampiyonu olan milli sporcu ve aynı zamanda Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Atletizm Takımı sporcusu Sait Özdemir, Trabzon'da düzenlenecek olan 12 ülkenin katılacağı "1. Karadeniz Spor Oyunları"nda Türkiye'yi temsil edecek.

Başarılı sporcu ve antrenörünü makamında kabul eden Başkan Çiçek, "Hem ekip sporlarında hem ferdi sporlarda son derece başarılı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Gerek atletizmde gerek diğer branşlarda ki başarılar bizleri de son derece mutlu ediyor. Biz de bu çocuklarımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu arkadaşlarımıza destek verenlere ve onları yetiştirenlere de teşekkür ediyorum. Biz onları başarılı gördükçe mutlu oluyoruz. Elimizden gelen bütün desteği de göstermeye çalışıyoruz" dedi.

Belediye Plevnespor olarak voleybol, atletizm, tekvando, güreş ve okçuluk gibi birçok branşta mücadele ettiklerinin altını çizen başkan Çiçek, "Tokat Belediye Plevnespor güreş takımımız 2. Lig'de ilk dörde girdi. 26-28 Haziran tarihleri arasında ise ilk ikiye girmek sureti ile güreş 1. Ligi'ne çıkarak Tokat'ta ayrı bir başarının altına imza atmış olacağız. Bu vesile ile ilimizdeki bütün spor camiasına başarılar diliyorum. Sait arkadaşımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Adnan Çiçek, konuşmasının ardından başarılı sporcuya altın takarak ödüllendirdi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2007 Cuma 12:29:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?