3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Dikkat kış bugün başlıyor

Hafta boyunca tüm bölgelerde devam edecek yağışlar yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde olacak. Hava sıcaklığı 6 derece düşecek...

Bugün Türkiye'nin neredeyse tamamı yağış alırken, yağışlar Marmara’nın Doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun batısında etkili olacak.

Bugün Marmara Bölgesi’nde başta İstanbul, Bursa, Balıkesir, Sakarya, Yalova, Kocaeli’de, Ege’de Aydın, Muğla, Afyon’da, Akdeniz’de Antalya, Isparta, Burdur’da, İç Anadolu’da Konya, Karaman, Aksaray, Niğde, Kayseri ve Yozgat’ta, Karadeniz’de Bolu, Düzce, Tokat, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon, Rize’de, Doğu Anadolu’da ise Erzincan ve Tunceli başta olmak üzere etkili sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yarın Marmara’nın batısı ve Kuzey Ege kıyıları dışında tüm yurtta sağanak yağış meydana gelecek. Karadenizin iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde devam edecek yağışlar, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde etkili olacak.
Çarşamba günü Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu yağış altında... Batı bölgelerimiz az bulutlu.
Perşembe günü yine Karadeniz'in kıyısı, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yağış var.
Cuma günü yağışlar yalnızca Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'da.
Cumartesi günü yeni bir yağışlı hava geliyor. Marmara, Ege, Akdeniz ve Batı Karadeniz'de yağmur bekleniyor.
Hava sıcaklığı bugün, iç ve batı bölgelerde, yarın ise tüm yurtta 4 ila 6 derece azalacak. Rüzgar, yarın kuzeybatı bölgelerde poyrazdan kuvvetli olarak esecek. havanın etkisine gireceği bildirildi.

AA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 13:10:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?