6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Doğalgaz özlemi sona eriyor

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, yaklaşık bir yıldır çalışmaları devam eden ve Turhallının özlemi olan doğalgazın ana boru hattına verileceğini söyledi.

.
Tokat'ın Turhal ilçesinde 10 bin 500 konuta doğalgaz verilecek şekilde hat çalışması tamamlanırken, kış gelmeden beklenen doğalgazın ana boru hattına verileceği bildirildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Gözen, doğalgaz hattında yapılan incelemeler tamamlandığını yarın (22 ekim çarşamba günü) doğalgazın Turhal'a geleceğini ifade ederek, "Doğalgaz almak isteyen hemşehrilerimiz artık bundan sonra işlemlerini hızlandıra bilirler. Doğalgazla ilgili bir çok spekülasyonlar yapıldı. Ama biz en geç ekim ayı sonunda doğalgazı ilçemize vereceğimizi söylemiştik. Vatandaşlarımızın da bildiği gibi biz ne söz vermişsek er yada geç onu yerine mutlaka getiriyoruz.

Doğalgaz da sözlerimizden bir tanesi idi. Hem ekonomik hem de çevreci doğal gazın ilçemize gelmesinde çok büyük katkıları olan değerli AK Parti Tokat Milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum. Doğalgaz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 19:09:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?