7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

DP: Milli değerler satılıyor

Demokrat Parti (DP) Tokat İl Başkanı Osman Alpaslan, özelleştirme adına milli değerlerin satıldığını ileri sürdü.

Parti binasında basın açıklaması yapan Alpaslan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Kuzey Irak'ta yapmış olduğu kara harekatının düşmanları çatlatacak şekilde başarılı olduğunu, verilen şehitler ve bu başarının arkasından konuşmanın yersiz olduğunu söyledi.

Alpaslan, özelleştirme adına milli değerlerin satıldığını ileri sürerek, "Çok önemli tesislerimiz, bankalarımız yabancıların eline geçiyor. En son TEKEL Sigara fabrikalarımız da dahil olmak üzere, Türk milletine gelecekte zarar verecek bu yanlış
politikalar halkımıza anlatılmalıdır. Enflasyon yükseliyor, işsizlik artıyor, piyasalar kilitlenmiş, işyerleri kapanıyor, iş adamları ve esnafımız çeklerini ve borçlarını ödeyemiyor. Bankalardan faizle kredi alarak ayakta durmaya çalışıyor.

Yabancı sermaye yatırım yapmaya gelmiyor. Üretmiyor, istihdam yapmıyor rant için geliyor. Türk milleti dış güçlerce sömürülüyor. Bu önemli konular dururken 1.5 ay türbanla tartıştık. Şimdide ordumuzun çok başarılı olduğu Kuzey Irak kara harekatını tartışıyoruz. Halkımız bu konularla oyalıyorlar. Bundan dolayı tüm siyasi partililerimizi, medyayı, aydınlarımızı sağ duyulu olmaya, çok önemli konularla halkımızı aydınlatmaya davet ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 14:24:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?