3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Durudere Köyü asfalt yola kavuştu

Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Durudere köylüleri, asfalt yola kavuşmanın sevincini yaşadı.

Köy yolu açılış törenine Vali Dr. Recai Akyel, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Mustafa Önsel, Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhlis Yeşilyurt katıldı. Köy girişinde coşkuyla karşılanan Vali Akyel, İl Jandarma Komutanı Önsel'in Durudere köyünün yolunun bozuk olduğunu kendilerine iletmesi sonucu harekete geçilerek İl Özel İdaresi'nin imkanları ile yolun asfaltlanarak genişletildiğini kaydetti.

Vali Akyel, tüm köylere ellerinde geldiği kadar hizmet vermeye çalıştıklarını ifade ederek, "Ancak sizin köyünüzün bir şansı var, bu yolun yapılmasında İl Jandarma Komutanımızın çok talebi oldu. Bizde elimizden geldiği kadar bu yolu yaptık. Sizlerden isteğimiz komşu köyler ile iyi geçinmeniz" dedi.

Vali Akyel, köylülere hitaben şunları söyledi: “Ne güzel ay-yıldızlı, al bayrağımızı ve ebedi liderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün posterini asmışsınız. Çok teşekkür ediyorum. Hepinizi hem Türk bayrağının altında Atatürk'ün ilkelerinde, cumhuriyete bağlı daha huzurlu daha sağlıklı daha varlıklı yaşamanızı diliyorum."

Yapılan konuşmaların ardan Vali Akyel, yolun açılışını İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Mustafa Önsel ve Almus Kaymakamı Tolga Toğan ile birlikte yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 11:22:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sevgiseli IP: 78.163.154.xxx Tarih : 22.11.2007 21:26:05

muhabir olmadan haber yaparsanız olacağı budur. Asfalt yola kavuşmadı sadece yolun standardı yükseltildi ve genişleme çalışmaları yapıldı...