6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Ediz Hun Tokat'ta

Ünlü Sinema Sanatçısı Ediz Hun, Tokat Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu'nun davetlisi olarak Tokat'a geldi.


Tokat'ta, 5 Haziran Dünya Çevre günü etkinliklerine katılan Ünlü Türk Sinema Sanatçısı Ediz Hun, Vali Dr. Recai Akyel'i makamında ziyaret etti. Vali Akyel, Türk sinemasında her zaman beğenerek izledikleri ünlü sanatçıyı aralarında görmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Sinemayı bıraktıktan sonrada böyle önemli bir konuda çevreye göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı size çok teşekkür ediyor, sizleri ilimizde ağırlamaktan şeref duyuyoruz'' dedi.


Ediz Hun ise, Tokat halkının tarafından gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Siz de göreve geldiğiniz günden itibaren çevreye olan duyarlılığınızı TEMA Tokat İl Başkanımdan öğrendim, bunun için bende size ayrıca teşekkür ederim'' diye konuştu.


Vali Akyel'i ziyaretinin ardından Ünlü Sanatçı Ediz Hun, Gaziosmanpaşa Üniversitesi'ni ziyaret etti. GOÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Rüştü Karaman ve Üniversite Genel Sekreteri Yüksek Mühendis Fatih Alhan tarafından karşılanan ünlü sanatçı, üniversiteyi gezisi sırasında öğrencilik yıllarını hatırladığını söyledi.

..
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 22:47:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?