3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Eğitim ordusuna 115 yeni nefer

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Tokat’a atanan çeşitli branştaki 115 öğretmen, kura çekerek görev yerlerini belirledi. 115 yeni öğretmen, ailelerinin de katıldığı programda kura çekerek görev yerlerine hareket etti.

Tokat Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen atama kurası öncesi konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Albayrak, Tokat’a atanan öğretmenleri çok şanslı bulduğunu ifade ederek, öğretmenlere görevlerinde başarılar diledi.

Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Tokat’ın eğitim öğretim camiasına yeni atanan öğretmenlerle daha da güçleneceğini ifade ederek, "Cumhuriyetimizin meşalesi olarak gördüğümüz okullarımız biraz daha güçlenecek ve geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda yetişebilmesi için biz ilimizde her türlü fedakarlık ve feragat yapıyoruz. Bu 115 kardeşimizle beraber eğitim camiamız güçlenmiş olacak" dedi.

Nasuhbeyoğlu, yeni öğretmen adaylarına, yerel yönetimleriyle sivil toplum kuruluşlarıyla devletin bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla eğitim öğretim hizmetlerine servis veren bir ilde bulunduklarını belirterek, "İlimiz yeni öğretmenlerimizle eğitim, öğretim olgusunda inşallah daha güçlü bir konuma gelecek. Ben şimdiden kardeşlerimize sıcak bir aile yuvasında olduklarını ifade ediyorum. Her türlü sıkıntı ve sorunlarını kaymakam ve müdürlerimizle paylaşsınlar. Bana ihtiyaçları olduğu zaman 24 saat benim telefonlarım sevgili kardeşlerime açıktır" diye konuştu.

Yapılan konuşmalarından 115 yeni öğretmen, ailelerinin de katıldığı programda kura çekerek görev yerlerini belirledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2005 Cuma 12:45:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?