3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Emniyet Müdürlüğü'nde terfi heyecanı

İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile Tokat Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 41 personel bir üst rütbeye terfi ederken, 198 personel ise oldu.


Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Uzunburun Tesisleri'nde düzenlenen terfi töreninde personele yeni rütbeleri takdim edildi. Törenin açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal, Türkiye genelinde 80 kişinin girebileceği 1. sınıf emniyet müdürlüğü rütbesine geçen sene ve bu sene iki kişinin yer aldığını söyledi. Ünal, "İl Emniyet Müdürlüğümüzde görev yapan 3. sınıf emniyet müdürlüğüne 1 arkadaşımız, 5 komiserimiz emniyet amirliliği görevine, 21 komiserimiz baş komiser görevine, 9 komiser yardımcısı komiser görevine, 5 polisimizin de ise komiser sıfatı ile bugünden itibaren görevine başlamaları hukuk çerçevesinde sizden alınan talimatlara aynen uyduğunun işaretidir. Bu nedenle de çok sevinçliyiz" dedi.


Yapılan konuşmaların ardından 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden Mehmet Artunay'a Vali Dr. Recai Akyel, 1. sınıf emniyet müdürlüğü görevine terfi eden İbrahim Ethem Açıkgöze'e Tokat Belediye Başkan Vekili Sami Dutoğlu, 3. sınıf emniyet müdürlüğü görevine terfi eden Selahattin Hak'a Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Altınok, emniyet amirliğine terfi eden Yaşar Dağlı'ya GOÜ Rektörü Prof. Dr. Zehra Seyfikli, emniyet amirliğine terfi eden Ahmet Kuran'a Baro Başkanı Avukat Melih Yardımcı ve emniyet amirliğine terfi eden Adil Özkıran'a İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Mustafa Önsel tarafından rütbeleri takıldı. Tören, diğer personele rütbelerinin takılması ve tayini çıkan 198 personele teşekkür belgeleri ve hediyelerin verilmesi ile sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2007 Cumartesi 21:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?